Suosittele meitä

Facebook Twitter 18Jaa

Hanki lentolupakirja Suomen Ultrapilotit ry:ltä Helsingissä

Ultrakevytlentäjän lentolupakirja sisältyy Suomen Ultrapilotit ry:n koulutukseen. Annamme jäsenillemme koulutusta ja järjestämme lentoja pääasiassa 15.3. lähtien Nummelan tai Hyvinkään lentokentiltä (14.3.2021 asti Helsinki-Malmin lentoasemalla). Talvikaudella 2015-2016 lensimme myös Espanjan Antequerassa. Jos sinulla on jo lentolupakirja, voit tutustua täydennyskoulutukseemme. Talvella 2017 olemme luoneet yhteyden Valencian lähellä toimivaan englantilaiseen ultrakerhoon. Lensimme  Valencian lähsipuolella olevalta Requenan kentältä helmikuussa 2017. Marraskuussa 2017 ja tammi-helmikuussa 2018 Antequerassa. Talvella 2021-2022 lennämme Antequerassa.

Lentokoulutus voidaan aloittaa heti, kun ilmoittaudut kurssillemme. Lentolupakirja maksaa 5 500 € ja sisältää 25 tuntia lentämistä + 48h teoriakoulutusta. 25 tunnin määrä on minimi, mutta lentotunteja voi kertyä enemmänkin. Teoriakoulutus käydään silloin kun ei ole lentosäätä. Teoriakoulutus kerhon tiloissa Helsinki-Malmin lentoaseman terminaalirakennuksessa. Lentokoulutusta lennämme kun säät ovat suotuisat. Lentotoimintamme on  Hyvinkäällä. Teoria- ja lento-opinnot rytmitetään kunkin oppilaan aikataulujen mukaisesti.

Kurssimaksut maksetaan 5 tunnin erissä kurssin etenemisen mukaan. Teoriakoulutuksen hinta 500 € sisältyy kurssin kokonaishintaan. Kurssin kokonaishinta on 5 500 € (lentokoulutus 5.000€+teoria 500€). Teoriakoulutus on luokkaopetuksena oppilaan aikataulun mukaan.

Nyt on hyvä hetki ilmoittautua mukaan kurssille. Voit "hypätä" kurssille mukaan milloin tahansa. Lentämistä ja teoriaa lomittain.  Lisätietoja: sakari.kuosmanen@nettilinja.fi tai soita 040-5249404.(

Lentolupakirja Helsinki | Liity jäseneksi Suomen Ultrapilotit ry:hyn!

Lentolupakirja Suomen Ultrapilotit ry:ltä.

Suomen Ultrapilotit ry kouluttaa PPL- ja MGPL-lupakirjojen haltijoita ultrakevytlentäjiksi minimissään 2h koulutuksella. Jäseneksi liittyminen 40€. Lentokoulutus 200€/h. Kun lupa lentää yksin on koneen vuokrahinta 95€/h.

Lisälentotunnit maksavat 200 € / tunti. Purjelentäjän lupakirjan haltijalle UPL minimikoulutus on 7 h. Lisäksi teoriakoulutus. Lupakirjan lentämisen voi aloittaa jo 16 vuotiaana! Lupakirjan voi saada 17vuotiaana. 

Järjestämme myös esittelykoulutusta lajin esittelemistä varten.

Ota yhteyttä ja liity jäseneksi Suomen Ultrapilotit ry:hyn, jos ultrakevytlentäjän lentolupakirja kiinnostaa!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Ultrapilotit ry
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 HELSINKI

Y-tunnus: 2644082-1
Puh: 020 741 0560

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Ultrapilotit ry:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.