Varaa ultrakevyen lentämisen koulutusohjelman mukaista esittelykoulutusta. Lennämme Hyvinkään lentokentältä. 

Suomen Ultrapilotit ry antaa jäsenilleen lentäjän lupakirjakoulutusta ja täydennyskoulutusta . Järjestämme lento- ja koulutustoimintaa. Lentoja voi varata myös viikolla klo 08-22 välille! Iltalento on vielä hivenen erikoisempi laskeutuvan auringon ansiosta! Tarkista Helsingin yliopiston Almanakka-sivustolta auringon nousu ja lasku Helsingin tasalla!

Järjestämme myös koulutusluvan mukaista esittelykurssia ultrakevyen lentämisen esittelemistä varten. Lennämme Hyvinkään lentokentältä - toistaiseksi. Hyvinkään kentän osoite: Lentokentäntie 50, Hyvinkää. Tiedoksi: kentällä ei ole yleisö WC:tä! Esittelykurssin  lento maksaa 185 € kerralta.  Esittelykurssin pitempi lento Helsingin edustalle kestää noin tunnin ja hinta 300€. HInnat sisältävät jäsenmaksun (40€).

Jos haluat varata lennon niin laita viestiä WhatsApp tai txt-viestiä numeroon 040-524 9404 ja siihen toivottu lentopäivä ja aika. Vastaan muutaman tunnin sisällä. Puhelimellakin voi yrittää, mutta saatan olla lentämässä. Laita myös nimesi ja lahjakortin koodi. Jos sinulla ei vielä lahjakorttia niin voit ostaa sen suoraan kerholtamme.

Ota yhteyttä Suomen Ultrapilotit ry:hyn ja varaa esittelykurssin lento itsellesi ja/tai kaverillesi. puh. 040-524 9404.  Lennot lennetään klo 8.00-22 joka päivä. Säät ovat varsin epävarmoja marraskuusta maaliskuun alkuun. Ajalla 1.11.-15.3. emme lennä esittelykurssilentoja. Normaalisti lennämme niin kauan kuin aurinko on taivaalla + 20min. Jos sinulla jo lahjakortti ja se on menossa vanhaksi ole pikaisesti yhteydessä ja sovitaan kuinka asia hoidetaan. Varaa lentosi pian!

Ann-Mari Marika Jannika Mitähän näistä voisi sanoa ;) !

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Ultrapilotit ry
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 HELSINKI

Y-tunnus: 2644082-1
Puh: 020 741 0560

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Ultrapilotit ry:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.