Hanki lentolupakirja Suomen Ultrapilotit ry:ltä Helsingissä

Ultrakevytlentäjän lentolupakirja sisältyy Suomen Ultrapilotit ry:n koulutukseen. Annamme jäsenillemme koulutusta ja järjestämme lentoja pääasiassa Helsinki-Malmin lentoasemalla. Talvikaudella 2015-2016 lensimme myös Espanjan Antequerassa. Jos sinulla on jo lentolupakirja, voit tutustua täydennyskoulutukseemme. Talvella 2017 olemme luoneet yhteyden Valencian lähellä toimivaan englantilaiseen ultrakerhoon. Lensimme  Valencian lähsipuolella olevalta Requenan kentältä helmikuussa 2017. Marraskuussa 2017 ja tammi-helmikuussa 2018 Antequerassa.

Lentokoulutus voidaan aloittaa heti, kun ilmoittaudut kurssillemme. Lentolupakirja maksaa 4 700 € ja sisältää 25 tuntia lentämistä + 48h teoriakoulutusta. 25 tunnin määrä on minimi, mutta lentotunteja voi kertyä enemmänkin. Teoriakoulutus käydään silloin kun ei ole lentosäätä. Lentokoulutusta lennämme kun säät ovat suotuisat. Teoria- ja lento-opinnot rytmitetään kunkin oppilaan aikataulujen mukaisesti.

Kurssimaksut maksetaan 5 tunnin erissä kurssin etenemisen mukaan. Teoriakoulutuksen hinta 500 € sisältyy kurssin kokonaishintaan. Kurssin kokonaishinta on 4 700 € (lentokoulutus 4.200€+teoria 500€). Teoriakoulutus on luokkaopetuksena oppilaan aikataulun mukaan.

Nyt on hyvä hetki ilmoittautua mukaan kurssille. Voit "hypätä" kurssille mukaan milloin tahansa. Lentämistä ja teoriaa lomittain. Jos aloitat teoriaopiskelut jo talvella niin on mahdollista saada lentolupakirja jo ennen Juhannusta!  Lisätietoja: sakari.kuosmanen@nettilinja.fi tai soita 040-5249404.

Lentolupakirja Helsinki | Liity jäseneksi Suomen Ultrapilotit ry:hyn!

Lentolupakirja Suomen Ultrapilotit ry:ltä - PPL-lupakirja ja MGPL-lupakirja

Suomen Ultrapilotit ry kouluttaa PPL- ja MGPL-lupakirjojen haltijoita ultrakevytlentäjiksi minimissään 2h x 168 € = 336 €.

Lisälentotunnit maksavat 168 € / tunti. Purjelentäjän minimikoulutus on 7 h x 168 € = 1 176 €. Lisäksi purjelentäjän teoriakoulutus maksaa 500 €.
Lupakirjan lentämisen voi aloittaa jo 16 vuotiaana! Lupakirjan voi saada 17vuotiaana. 

Järjestämme myös esittelykoulutusta lajin esittelemistä varten.

Ota yhteyttä ja liity jäseneksi Suomen Ultrapilotit ry:hyn, jos ultrakevytlentäjän lentolupakirja kiinnostaa!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!